szolgáltatásink az önök biztonságáért

szolgáltatásaink és áraink

Riasztórendszerek telepítése, kiépített rendszerek karbantartása

A távfelügyeleti szolgáltatás a lakásokban, családi házakban, üzlethelyiségekben üzemelő behatolásjelző - köznapibb nevén riasztó - rendszerek által érzékelt állapotváltozások, jelzések figyelését, feldolgozását jelenti egy 24 órás távfelügyeleti központban.

Segítségével láthatóvá válik minden, az objektumban történő esemény,pl. a riasztó ki- és bekapcsolása, támadás, betörés, tűz, stb. Az ügyeletes diszpécserek éjjel-nappal számítógép segítségével figyelik a távfelügyeletre vezetékes telefonvonal, Rádió , GSM ,GPRS , VBIP-G összeköttetés révén csatlakoztatott objektumok érzékelőinek állapotát. Intézkedést igénylő jelzések (pl. támadás, betörés, tűz) esetén haladéktalanul értesítik a kivonuló szolgálatot és az előfizető által megadott személyeket, szervezeteket.

A kivonuló szolgálat a helyszínen biztosítja az előfizető személye és vagyontárgyai védelmét. A járőrautók jelenléte, az adott szolgáltatási terület közbiztonságának javításával, az ott lakók, valamint a területen tevékenykedő vállalkozások.

24 órás távfelügyelet, saját kivonuló szolgálattal

24 órás diszpécser szolgáltatásunk és központi irodánkban lévő kollégánk állandó készenléte lehetővé teszi a számunkra,a hogy a legapróbb vagy veszélyjelzés észlelni tudjuk.

Cégünk biztonsági protokolja alapján azonnal értesítjük Önt az észlelt dolgokról és szükség esetén azonnal útnak indítjuk a kivonuló szolgálatunkat.

4 modern és jól felszerelt autó áll rendelkezésünkre a gyors reagálásra és a veszélyek elhárítására.

Járőrszolgálat, eseti ingatlan ellenőrzés

Járőrszolgálatti munkatársaink a nap 24 órájában készenlétben vannak a diszpécserközpont riasztására várva. Bármely biztonsági veszély észlelése esetén munkatársunk értesíti a szolgálatban lévő járőrt, aki a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezik.

Kollégáink jól képzettek és minden szükséges szakmai tudásuk birtokában alkalmasak az Önt fenyegető veszélyek elhárítására.

Az Ön igényeinek megfelelően az üresen álló ingatlanát eseti jelleggel ellenőrizzük.

Intelligens kamerák telepítése és távfelügyelete, amely a tulajdonosnak is ugyanolyan rálátást biztosít, mint a távfelügyeleti állomásnak

Szakértői csapatunk kamera- és riasztórendszerek telepítésével és üzemeletetésével is áll az Ön rendelkezésére. Az általunk telepített IP kamerák (HIKVISION, Techson) okostelefonról is használható távoli elérést biztosítanak, hogy Ön, mint ingatlan tulajdonos bármikor ellenőrizni tudja otthona biztonságát. A kamerarendszerek puszta jelenléte demonstratív erővel bír és jelentős mértékben riasztja el a betőröket. A kamerák által rögzített felvételeket megőrizzük és azok igény szerint elérhetőek, visszajátszhatóak.

Elérhető szolgáltatásaink között megtalálható a riasztó rendszerek telepítése és üzemeltetése (Parobox, DSC, Secslink). A távoli elérést és vezérlést lehetővé tevő technikai eszközeinket igény szerint távfelügyeltre kötési lehetősségel együtt tudjuk telepíteni, amely 24 órás biztonságot tesz lehetővé az Ön számára.

Az általunk telepített riasztó rendszerekkel lehetséges a zóna szerinti beosztás, így az Ön ingatlanában mindig tudni fogjuk, hogy hol van az esetlges veszély helye.

Műszaki berendezések felügyelete (hűtőolvadás figyelés, stb.)

Az igényeinek megfelelően az általunk telepített rendszereken keresztül lehetőségünk van technikai rendszereinek és műszaki berendezéseinek távfelügyeltére és ellenőrzésére.

Ebben körben észlelni tudjuk a beltéri hőfok hirtelen változását, amely tűzesetet vagy nyitva maradt hűtőház/bejárati ajtót jelezhet a számunkra, amely problémákat az üzemelő kamerendszeren keresztül azonnal ellenőrizni tudunk.

Természetesen minden észlelt rendellenességről azonnal értesítjük Önt vagy megbízottját, illetve a megjelölt illetékes személyt.

Téli időszakban ingatlan fűtésének figyelése, hiba esetén megbízottja értesítése!

Az Ön ingatlanában telepített megfigyelő rendszereink lehetővé teszik, hogy elvégezzük az ingatlana műszaki megfigyelését.

Ennek keretében ellenőrizni tudjuk töbek között a temperáló fűtés működését és akár a hűtőolvadást is.

Bármely hiba észlelése esetén kollégáink az Ön által megjelölt személyt haladéktalanul értesítjük a hiba elhárítása érdekében.